Over ons

De mensen achter Birds & More zijn Peter Nijboer en Ine de Rijck. met achter de schermen Louis de Rijck. Peter Nijboer heeft zijn sporen in deze branche reeds lang verdiend en met name de vogels genieten zijn voorkeur. Dat is hem met de paplepel ingegeven door zijn vader, die een gewaardeerd vogelkeurmeester was en ook een bekende dierenwinkel in Reuver heeft gehad. Daar heeft Peter al heel jong veel ervaring opgedaan. Ook toen al werden de mengelingen naar specifieke wensen van de klanten gemengd.

Later werd hij zelfstandig ondernemer in deze branche en de laatste jaren heeft hij bij enkele franchise ondernemingen gewerkt.

Maar de drang om weer helemaal op eigen benen te staan, bleef altijd aanwezig.

Na een paar gesprekken met Ine en Louis de Rijck die een bezorgservice voor duivenvoer hadden,

werd het idee geopperd om samen” iets”  te beginnen. Ine, die jaren ervaring heeft opgedaan in diverse supermarkten, waar ze haar eigen afdeling runde, zag het wel zitten om weer op de winkelvloer te werken, maar dan als zelfstandige. Doordat ze samen met Louis al jaren in de duivensport zit, neemt ook zij een hoop ervaring mee. Besloten werd toen, om de krachten te bundelen.

Dit “iets”is tenslotte  Birds & More geworden.

Een geschikte locatie werd gevonden aan de Rijksweg 56 te Reuver.

Ook Louis zal geregeld allerlei hand en spandiensten verlenen.

Hij zal met name een adviserende rol gaan spelen en ook een gedeelte van de bezorging voor zijn rekening nemen.

Zoals zijn klanten van de duivensport gewend waren zal ook nu op verzoek (Gratis) bezorgd gaan worden tussen Tegelen en Swalmen.