10/10/15

Grootse opening van ons winkelpand

Op dierendag 4 oktober had onze TOTAAL VERNIEUWDE ZAAK open dag!!

Buiten aanzicht van Birds & More ReuverDeze open dag was voor het team van BIRDS & More een spannende dag. Zouden er ook veel mensen komen of zou het tegenvallen. We hebben er maar één woord voor,

namelijk FANTASTISCH. Het was maar goed, dat we genoeg Limburge vlaaien in huis hadden gehaald, want de opkomst was werkelijk goed.

Onze stoutste dromen werden overtroffen. En de reacties van de bezoekers was zonder uitzondering positief.

Verder viel het op, dat de bezoekers écht te spreken waren over de inrichting van de winkel alsmede ook het assortiment viel in de smaak.

De VOGELS,BENODIGDHEDEN en VOGELVOEDERS voeren de boventoon, maar ook voor alle andere huisdieren hebben wij de passende voeding.

Dat werd als zeer positief ervaren op deze middag.

Wij van Birds & More waren zeer blij verrast met de mooie opkomst en de complimenten op deze dag.

Dit geeft ons de inspiratie om op de ingeslagen weg door te gaan.

We hopen veel mensen die deze open dag bezocht hebben, ook in de toekomst in onze winkel te mogen begroeten.

,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opkomst was buiten verwachting zeer groot en gelukkig dat we genoeg Limburgse vlaaien hadden gekocht, anders waren we dat betreft te kort geschoten.

Maar zoals gezegd, was deze open dag een geweldig succes en dat gaf ook al direct aan, dat er in de regio écht wel behoeft is aan een zaak zoals de onze.

Ondanks dat VOGELS, toebehoren en benodigdheden de hoofrol opeisen, is er aan de overige huisdieren ook gedacht. En het was op deze deze open dag dan ook vaak te horen van de bezoekers, dat het juist in de smaak viel, dat we niet alléén onze pijlen op vogels etc gericht hadden.

Al met al was het voor het team van Birds & More een geweldige dag en zeer zeker een opsteker, zodat we op de ingeslagen weg door zullen gaan.

T