03/01/16

Bezoek beurs van 't Sieske in Stein

Op zondag 3 januari bezochten wij de verkoopbeurs van vogelvereniging 't Sieske in Stein.

Op zondag 3 januari bezochten wij de ​VERKOOPBEURS van vogelvereniging 'T SIESKE in het mooie Stein(L). Het was daar gezellig druk bij hun clublokaal "Zalen Kerensheide". De (bestuurs)- leden met voorop commissaris Lou Houben hadden alles netjes in orde. Ook met het uitladen en plaatsen van onze vogels werden we van alle kanten geholpen zodat het voor ons een peuleschilletje was. Ook de verkoop viel voor ons mee, zeker omdat we er voor de eerste keer waren en zoiets moet natuurlijk groeien. ​Het aanbod aan vogels was ruim voldoende en BIRDS & MORE was met ruim 125 vogels van verschilende soorten aanwezig. Verder hadden we ook enkele benodigdheden meegenomen zoals Broedblokken, Trosgierst en divers nestmateriaal. Geregeld werd er door het commité een koekje bij de koffie aangeboden. Dit werd ook door de meeste aanwezigen op prijs gesteld. Onze visitekaartjes die we op de tafels hadden uitgestald vonden gretig aftrek. We hopen dan ook, dat menig vogelliefhebber de weg naar ons in REUVER zal vinden. Ook kregen we al bestellingen voor de komende beurs en dat doet ons zeker deugd.

De volgende verkoopbeurs die 't SIESKE organiseerd op zondag 14 Februari zullen we dan ook zeker weer van de partij zijn.

Wilt u meer te weten komen over de vogelsport en over deze vooruitstrevende vereniging uit Stein, dan verwijzen we graag naar hun prachtige site op www.sieske.com of op hun facebookpagina T Sieske Stein. Deze zijn allebei zeer" up to date" en geven een mooie inkijk in de organisatie van deze club.

Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagde morgen in Stein en we bedanken de vereniging voor alle moeite die ze genomen hebben.